Downlink DG er en frivillig forening som ønsker å gjøre så mye som mulig for ungdommen i Gausdal og Lillehammer området. Men alt her i verden koster penger, og vi er avhengige av støtten vi får fra de som vil bidra. Om du ønsker å bidra til at Downlink DG kan arrangere flere arrangementer så er det flere måter å gjøre det på. Vi i styret, våre frivillige og deltakere setter utrolig pris på alle bidrag vi får slik at vi kan gjøre det vi alle liker best, sitte å spille med våre venner. 

Bli foreningsmedlem
For bare 100kr får du et offisielt medlemskap i foreningen for inneværende år. Alle foreningsmedlemmer får sin egen rolle på Discord, en 'badge' på nettsiden som viser hvor lenge du har vært medlem, og selvfølgelig god samvittighet for å støtte et lokalt og lite LAN-party. Innmelding skjer via Facebook Messenger, men vil være tilgjengelig via vår nettside snart.

Donere via Vipps
Om man ønsker å bidra med en engangsbeløp kan man Vipps'e oss ved å søke etter "Downlink" eller taste inn 552117.

Kjøp klær
Vi jobber med å få opp en nettbutikk hvor man kan kjøpe f.eks. t-skjorter, gensere, etc. Men per nå så kan du bestille dette ved å kontakte oss på Facebook Messenger.