Vi i Downlink har stor interesse for å skape et arrangement hvor man kan dele sine interesser med andre. Vi bruker legger inn mye tid og energi i dette arrangementet, noe vi gjør helt frivillig. Som crew får du ikke lønn, men du får gratis inngang, gratis plass i salen og andre fine goder. Ved å være med i crew får du mulighet for å tilegne seg ny kunnskap innen en rekke områder. Ønsker du å søke crew? Send oss en melding på Facebook Messenger med en liten søknad og info om deg selv.

Søknadsfrist: 01. Februar 2020

Tech

I dette crewet hjelper du til å rigge opp og ned alt utstyret som må på plass for at dette arrangementet skal fungere. Her vil dere også ha ansvar for kiosken. Det vil bli noe andre oppgaver som dukker opp under arrangementet.
Aldersgrense: Ingen
Arbeidsmengde: 8-12 timer
Oppmøte: 
4-6 timer før start

Game

Her har du ansvaret for å holde compo for et spill. Her vil du ha ansvar for å sette opp en gameserver, streame til arrangementet sin Twitch og videreformidle info videre til crew ledere. Du har også ansvar for at alle møter opp til riktig tid, at regler er på plass og de er klare for å utføre compo. Hvis du vil kan du være med i compoen selv.
Aldersgrense: Ingen
Arbeidsmengde: ca 10 timer
Oppmøte: 1-2 timer før start

Security

I dette crewet har vi ansvaret for sikkerheten før, under og etter arrangementet. Arbeidsoppgavene består i å gå vaktrunder, sjekke at folk ikke oppholder seg på avsperrede områder. Sørge for at det er stille på soverommet. Sjekke at rømningsveier er frie og kontrollere bygningen, både ute og inne. Hjelpe til når vi åpner dørene til arrangementet. Sjekke at alle deltakere har armbånd på seg under hele arrangementet.
Aldersgrense: 16år
Arbeidsmengde: 16-20 timer
Oppmøte: 
2 timer før start

Medic

I dette crewet har vi ansvaret for at deltakerne har det bra, vi jobber hovedsakelig forebyggende, men yter førstehjelp hvis noe skulle skje. Det er ønskelig at du minimum har "Norsk grunnkurs i førstehjelp" eller tilsvarende. Du vil også ha ansvar for at alle i crewet har det bra! Medic har 18 års aldersgrense og taushetsplikt.
Aldersgrense: 18år
Arbeidsmengde: 16-20 timer
Oppmøte: 1-2 timer før start

Production

I dette crewet har vi ansvaret for media og alt som foregår på scenen. Her trenger en fotograf som kan ta bilder under hele arrangementet, alt før, under og etter arrangementet. Denne fotografen vil også ha ansvar for å holde sosialemedier oppdatert under arrangementet. Vi trenger også en som har muligheten for å filme alt før, under og etter arrangementet for så å redigere sammen opptil flere forskjellige klipp.
Aldersgrense: Ingen
Arbeidsmengde: 16-20 timer
Oppmøte: 4-6 timer før start