Vi i Downlink har stor interesse for å skape et arrangement hvor man kan dele sine interesser med andre. Vi bruker legger inn mye tid og energi i dette arrangementet, noe vi gjør helt frivillig. Som crew får du ikke lønn, men du får gratis inngang, gratis plass i salen og andre fine goder. Ved å være med i crew får du mulighet for å tilegne seg ny kunnskap innen en rekke områder. Ønsker du å søke crew? Send oss en melding på Facebook Messenger med en liten søknad og info om deg selv.

Søknadsfrist: 20. Januar 2021

Tech

I denne gruppen hjelper du til å rigge opp og ned alt utstyret som må på plass for at dette arrangementet skal fungere. Det vil ikke bare være rigging av paller og plater, men også strøm, nettverk, kiosk og annet vi måtte trenge. Det vil også være mulig å bistå deltakere med tekniske problemer under arrangementet. Det vil bli noe andre oppgaver som dukker opp under arrangementet. Dette er den mest generelle gruppen vi har, og "alle" er medlem av denne gruppen selv om man har ansvar innen for andre grupper.
Aldersgrense: Ingen
Arbeidsmengde: 8-12 timer
Oppmøte: 
1-3 dager før start

Game

Her har du ansvaret for å holde compo for et eller flere spill. Her vil du ha ansvar for å sette opp en spill-server, streame til arrangementet sin Twitch og videreformidle info videre til crew ledere, samt vaktansvarlig. Du har også ansvar for at alle møter opp til riktig tid, at regler er på plass og de er klare for å utføre konkurransen. Hvis du vil kan du være med i konkurransen selv.
Aldersgrense: Ingen
Arbeidsmengde: 10-20 timer
Oppmøte: 2-6 timer før start

Security

I denne gruppen har vi ansvaret for sikkerheten før, under og etter arrangementet. Arbeidsoppgavene består i å gå vaktrunder, sjekke at folk ikke oppholder seg på avsperrede områder. Sørge for at det er stille på soverommet. Sjekke at rømningsveier er frie og kontrollere bygningen, både ute og inne. Hjelpe til når vi åpner dørene til arrangementet. Sjekke at alle deltakere har armbånd på seg under hele arrangementet og at regler følges.
Aldersgrense: 16 år
Arbeidsmengde: 16-20 timer
Oppmøte: 
2-4 timer før start

Care

I denne gruppen har vi ansvaret for at deltakerne har det bra, vi jobber hovedsakelig forebyggende, men yter førstehjelp hvis noe skulle skje. Det er ønskelig at minst en i denne crew-gruppen har minimum "Norsk grunnkurs i førstehjelp" eller tilsvarende, har du dette vil du bli "Medic" for arrangementet. Du vil også ha ansvar for at alle i gruppen har det bra. Medic har 18 års aldersgrense og taushetsplikt. Her vil dere også ha ansvar for kiosken.
Aldersgrense:  Ingen, men 18 år for Medic-rollen
Arbeidsmengde: 16-20 timer
Oppmøte: 2-4 timer før start

Social

I denne gruppen har vi ansvaret for Streamere, kjendis-besøk eller lignende. Dere vil også ha ansvar for fotografering, sosialemedier, grafiskdesign og videoproduksjon.
Aldersgrense:  15år
Arbeidsmengde: 16-20 timer, men også en del før selve arrangementet
Oppmøte: 2-4 timer før start

Core

I denne gruppen finner dere lederene av hele crewet, disse vil ha hovedansvar for at hele arrangementet går i boks.
Aldersgrense:  16år, med relevant erfaring
Arbeidsmengde: Mye